Zaregistrovaný od: 17. 03. 2006 Príspevky: 681 Bydlisko: Košice
Zaslal: ut november 14, 2006 8:19 am Predmet: Pokoríme Vihorlat?
Asi takto: 1. až 3.12. plánujem potulku po Vihorlatských vrchoch. Odchod je 1.12. o 16:30 z vlakovej stanice (KE) smer Humenné, ďalej 2x ,,busom,, až do Zemplínskych Hámrov, tam krčma, po nej bivak a po čom dva dni š?apania v štýle ,,skratka bola o niečo dlhšia, ale o to náročnejšia,,. Veľký optimista nie som, ale kto by mal predsa len záujem, píšte tu, nech sa niečo dozviem-e. Predchádzajúca veta neplatí pre Palyna, pre neho je vander povinnou záležitosťou
vsak vy viete, ako rada by som s vami sla, hnusoby, ale co uz...jurko ma narodky a robim mu oslavu, takze nikam neidem...hoc viem ako vam budem chybat a ako sa budete nudit vecer pri ohniku, ale co uz...nieze by som vam zavidela, bo aj tak sa bavit nebudete...akurat tak na kidakovych vodcovskych schopnostiach...a len tak mimochodom nemali ste ist nahodou opravovat komin do mokrych hor...klasika chlapi pracovat nie, len sa flakat pekne pocko prajem...dazd, sneh a vietor vsetko naraz...typicky zimne pocko...nie, nie, neviem byt zlomyselna...uzite si chlapci pansku jazdu...cmuk
Zaregistrovaný od: 17. 02. 2006 Príspevky: 721 Bydlisko: Pod širákom 7, Veľká Planina, Kassa, Slovensko, EÚ, Európa,
Zaslal: po november 20, 2006 7:28 am Predmet:
najumi napísal:
v...a len tak mimochodom nemali ste ist nahodou opravovat komin do mokrych hor...klasika chlapi pracovat nie, len sa flakat p
Citam, ze to mas zase pekne popletene ; keby si poriadne na vandri pocuvala, popripade si precitala clanok, vedela by si, ze sme sa dohodli na opravu zrubu az niekedy v zime (zima zacina az po polovici decembra...) _________________
Tak ja už isto-iste nepôjdem... čo samozrejme chlapom nevadí, ale hráme! Tak sa pekne majte, nech Vám vyjde počko a keď s Vami pôjde náhodou Janka, tak sa o ňu postarajte! Aspoň raz! Papa, zdraví Vás Zuzka!
Nemôžete odosielať novú správu do tohto fóra Nemôžete odpovedať na správu v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre